4/5/07

Dades generals del documental

Un documental sobre la Valldigna pensat per ser interpretat en música en directe. Aquesta vegada hem volgut treballar per a la creació d'un audiovisual partint de la música de Carles Estruch, on les imatges del seu germà Santiago han estat a la seva disposició.

Amb aquest audiovisual no sols hem volgut retre homenatge a la Valldigna i a la gent que d'alguna manera o altra fa que aquesta vall siga una vall digna, sinó també al cinema mut, on a principi del segle XX aquest es podia exhibir en música en directe a qualsevol poble que dispongués d'un cinema.

Per una vall digna fou estrenada el passat 25 de febrer de 2007 a l'Auditori de Tavernes de la Valldigna interpretat per l'Orquestra Simfònica Santa Cecília de Cullera sota la direcció del valler Javier Pallàs, obtenint així molta bona resposta per part del públic, ja que gairebé es va omplir el teatre. Per una altra part, no sols es pretén que el documental musical es continue exhibint a la resta de pobles de la Valldigna i altres d'arreu del País Valencià amb la música en directe, sinó que aquest hi participe, a més a més, arreu de festivals internacionals de cinema. Estarem informant-los sempre que vagin eixint novetats en relació al documental musical de Per una vall digna. Moltes gràcies per l'atenció i fins prompte.

Carles Estruch